İvrindi Anadolu İmam Hatip Lisesi

Vizyon: Demokrasi kültürünü benimsemiş; kendini bilen ve kendine güvenen; üreten ve sorun çözen; sosyal ve psikolojik yönden sağlıklı; milli ve manevi değerlere bağlı bireyler yetiştiren ve topluma önderlik eden bir eğitim kurumu olmak.

Misyon: Doğru dini bilgiler ve çağın gerektirdiği becerilerle donanmış bireyler yetiştiren, toplumun sağlıklı dini değerleri edinmesini sağlayan bir eğitim kurumudur.

Başarılar: 1977 tarihinden beri okulumuzun yüzlerce mezunu vardır. Çeşitli alanlarda çalışan mezunlarımız ülkemize hizmet etmektedir. Okulumuz ayrıca ilçemizde sportif ve kültürel yarışmalardaki başarılarıyla lokomotif görevi görmektedir.

Saatler: 08:30 başlangıç 15:50 Çıkış
Yabancı Dil: İngilizce,Arapça
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ivrindiihl.meb.k12.tr

Adres - SAKARYA MAH. PANAYIR SK. NO 42/5 İVRİNDİ / BALIKESİR İVRİNDİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

Öğretim Şekli :Tekli

Yerleşim Yeri - İlçe Merkezi (Okullar bölgesi)

Ulaşım İl merkezinden 25dk ivrindi biriliklerle yapılamaktadır

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkerkezine 39 KM