1.Dönem Rehberlik Çalışmalarımız

Bigep kapsamında 2021-2022 Eğitim öğretim yılı 1. dönemi içerisinde okulumuz rehber öğretmeni Yasin Beyaz tarafından çeşitli çalışmalar yapılmıştır.

09.03.2022 157

1. Sınıf rehber öğretmenleri tarafından Covid-19 salgın dönemi sonrasında yüz yüze eğitimin başlamasından önceki süreçte okula uyum programı kapsamında tüm kademelerdeki öğrencilere yönelik rehberlik çalışması yürütülmüştür. Öğrenciler bilgilendirilmiştir.
  2.  Tüm kademelerdeki öğrenciler için Psiko-Sosyal Destek çalışmaları yapılmıştır.Öğrenciler bilgilendirilmiştir.
  3. Okul rehber öğretmenleri tarafından verimli ders çalışma yöntemleri semineri verilmiştir. Öğrencilere bireysel ders çalışma programları hazırlanmıştır.
  4. Okul rehber öğretmenleri tarafından verimli ders çalışma teknikleri, sınavlarda başarılı olma stratejileri, motivasyon-hedef belirleme ve üst düzey kurumların tanıtılması seminerleri verilmiştir.